Új bejegyzés

Vendégkönyv

Kökénydombi Csárda
Kökénydombi Csárda • 2018.11.02
Dr. Tóth Tünde
Kedves Látogatók, Vendégek, Pincérek, Szakácsok és Tulajdonosok!
Nagy élmény volt a számunkra, hogy az Önök Csárdájában ebédelhettünk. Már a belépés pillanatában öröm volt körülnézni ezen a helyen, a régiségek kellemes családias környezetet teremtenek. Az ököruszály leves édesanyám húslevesére emlékeztetett.A többi fogás is ízletes,kiadós,kreatív volt.
Kökénydombi Csárda
Kökénydombi Csárda • 2018.10.06
Homoki Imre
Október 1.én Szeged-Szőregen jártunk egy kedves ismerősünket meglátogatni. Hazafelé jövet ebédidőben jártunk amikor a feleségemnek támadt egy ötlete, hogy nemsokára Vásárhelyre érünk és hazáig még legalább háromnegyed óra az út, meg kellene ebédelni valahol. A gyerekeinktől hallottuk, hogy az út mellett egy nagyon hangulatos hely van ahol remek a kiszolgálás, hangulatos és nagyon finomak az ételek. Gondoltam, ha ez így van, akkor ebédidőben biztos nincs is szabad hely. Szerencsére tévedtem. Nem sokan voltak, így hát betértünk, hogy meggyőződjünk a gyerekek elmondásáról személyesen is. Valóban egy nagyon hangulatos, igazi "békebeli" hangulatot árasztó helységben találtuk magunkat. Rögtön meg is jelent az egyik felszolgáló és odakísért az az általunk kiválasztott asztalhoz. Különleges élmény volt számunkra a sok régiséggel "díszített" kis csárda. Miután a rendelésünket fölvették, az asztalon tányéralátétként lefóliázott, a '60-as évekből a Lúdas Matyi néhány lapja szórakoztatott. Mire átnéztük addigra meg is érkezett a feleségem számára egy velővel töltött rántott szelet, nekem pedig egy harcsapaprikás kapros túrós csuszával. Nem tudom mikor ettem ilyen finom harcsapaprikást és a nejem is tökéletesen elégedett volt az általa fogyasztott rántott szeletekkel Összegezve: Nagyon kellemes környezet, Gyors udvarias kiszolgálás, és nem utolsósorban kitűnő ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Külön köszönet Robi pincérnek az udvarias kiszolgálásért.
Kökénydombi Csárda
Kökénydombi Csárda • 2018.09.23
Hajdú Lászlóné
miután ma délben Vásárhelyen nem kaptunk helyet kedvenc éttermeinkben, reményt vesztve bár, de kiautóztunk a Kökénydombi Csárdába. A rengeteg autó a parkolóban elkeserítő volt, és bent is csak azzal tudtak biztatni, hogy kb. 20 perc múlva talán lesz szabad hely. Hárman voltunk, kicsit tébláboltunk, hogy akkor most mi is legyen, mikor megjelent két pincér fiatalember, arrébb tették a kiállított bölcsőt és máris hoztak egy asztalt 3 székkel a helyére. Hálásan köszönjük, hogy gyorsan megoldották a helyzetet. Nagyon jó hangulatban fogyasztottuk el az igazán finom és bőséges ebédet és legközelebb azért foglalunk majd asztalt.
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2018.08.21
Gabriella
2018.08.18
Kiszolgálás előzékeny,udvarias, nagyon finom ételek,lenyűgöző étterem! Köszönjük.Visszatérünk.
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2018.06.27
Ádám
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
Fekete Sas Rendezvényház
Fekete Sas Rendezvényház • 2018.01.23
Kiss Zoltán István
Tisztelt Fekete Sas Rendezvényház!
2018. január 22-én 4 fő az ország másik feléből Szombathelyről, Hódmezővásárhelyre utazott üzleti ügyben. Miután a hivatalos megbeszéléseken túl voltunk, ebédelni szerettünk volna a hosszú visszaút előtt, de fogalmunk sem volt, hogy ezt a Kossuth tér környékén hol tehetjük meg. Aztán az utcán egy hölgy javaslatára a Fekete Sas mellett döntöttünk. Az étterem részbe belépve, nyilván látszott rajtunk a tájékozatlanságunk a dolgok menetét illetően. A pult mögött kiszolgálók azonnal a segítségünkre siettek, már mindent tudtunk is. A segítségünkre sietők, azon túlmenően, hogy kiváló étellel és kiszolgálásban részesítettek minket, felajánlották segítségüket a rendezvényterem és kávézó kísérettel történő megtekintésére is. Amit láttunk az lenyűgöző, amit a személyzettől kaptunk az példaértékű. Varga László mellett sajnos nem tudjuk a hölgyek nevét,de neki külön, mindannyiuknak pedig ezúton köszönjük az élményt. Elhoztuk jó hírüket az ország másik felére és jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Ili, Piroska, Péter, Zoltán Szombathelyről
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2018.01.13
Almási László
2018.01.12- én vacsoráztunk párommal évfordulónk alkalmából. A kiszolgálás kifogástalan volt. Kedvesek, segítőkészek az alkalmazottak. Egy 2 személyes bagolyvár tálat rendeltünk, ami bőséges és finom volt. Nagyon esztétikusan volt elhelyezve fa tálon és minden egyes elem tökéletesen volt elkészítve. Csak ajánlani tudom mindenkinek és az biztos hogy jövőre ismét ott fogjuk ünnepelni az évfordulónkat. Köszönjük szépen a Bagolyvár étterem összes dolgozójának az estét és a kiszolgálás minőségét.
Bandula Kisvendéglő
Bandula Kisvendéglő • 2017.11.16
Gábor Barbara
Ez év augusztusában voltunk enni a Bandula Kisvendèglőbe. Párom vitt el egy romantikus vacsorára. És az is volt! Gyors kitűnő és kedves kiszolgálás. Mi egy 2 személyes Bandula tálat kértünk. Nagyon finom volt minden! Emberes adagok, meg sem bírunk enni mindent:) Teljesen úgy éreztük magunkat mint ha egy 5 csillagos nagyon drága étterembe ettünk volna. És még ez is figyelemre méltó hogy mindezek fényében teljesen elérhető áron van minden! A pincér lány is időközönként nagyon illedelmesen meg kérdezte hogy Minden megfelelő e? Kérünk e esetleg valamit? És ezt mind Uram/Hölgyem megszólítással kérdezte! Kitűnő. Minden elismerésem. A vezetőnek a csapatnak mindenkinek! Csak így tovább! És köszönjük az estét! ☺
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2017.07.29
Mihály József
Csak a legjobbakat tudom mondani róluk.
A kiszolgálás tökéletes,az ételek kitűnőek.
Csak ajánlani tudom Őket!
Nem unottan csinálják (akkor sem látszik ha néha néha már unják a dolgot). Öröm ide betérni. Sok sikert és rengeteg bevételt kívánok!
Ma délután is megyünk, már alig várjuk!

Üdvözlettel:Mihály József
Kökénydombi Csárda
Kökénydombi Csárda • 2017.07.15
Papp Szilvi
Ma délutánra szemeltük ki magunknak az éttermet. Célirányosan jöttünk, csupa jót hallottunk a csárdáról. Többen érkeztünk mint amennyivel terveztünk. De csupa csupa pozitívumot tudunk elmondani.
A kiszolgálás nagyszerű, udvariasak a pincérek, nagyon mosolygósak. a Csárda gyermekbarát, kis játszótér kinn. Míg el nem kezdett esni, miután behúzódtunk (kinn a teraszon ettünk) a gyerkőc bennt is talált bőven játékot. :) Az ételek nagyon finomak, kiadósak. Inkább több mint kevesebb. Először senki nem akart desszertet enni, utána felbátorodtunk. A palacsinta nagyon finom, a sajtorta is isteni, de a prímet Sobri Jóska édessége vitte... Először csak kettőt utána hármat majd újra kettőt kértünk. A pincérek már mosolyogva hozták az újabb adagot, kis csapatunk minden tagja megkóstolta. A szakácsot ezúton is üdvözöljük :) Köszönjük a délután. Bátran ajánljuk mindenkinek, máskor is jövünk :) :)
Kökénydombi Csárda
Kökénydombi Csárda • 2016.07.12
Siklósi Csaba
Tisztelt Tulajdonosok!
Kedves Alkalmazottak!

Kedves szentesi kollégám ajánlására, életünkben először, mai nap kora délután álltunk meg egy ebédre Önöknél, de biztosan nem utoljára. Már az étlap izgalmas volt: nem csak az ételek pazar választéka, hanem az ételek neve, leírásuk is megfogott. "Kiolvastam" az étlapot, szórakoztató volt.
Nagyon finom, bőséges ebédet ettünk, tetszett a környezet, minden hibátlan volt.
Külön kiemelném a felszolgáló hölgy, és urak munkáját: hibátlan udvariassággal, odafigyeléssel szolgáltak ki bennünket! Finomat ettünk már máshol is, de ritka az a hely, ahol így dolgoznak a felszolgálók: éreztük, hogy örömmel, szívből teszik a dolgukat.

Köszönjük!
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2016.06.04
Lakatos-Tóth család
2016. június 4-én ebédeltünk a férjemmel és a kislányunkkal a Bagolyvárban. Az asztalhoz invitálás, a kiszolgálás, az ételek átlagon felüliek voltak. Rengeteg olyan figyelmességben volt részünk, ami élménnyé tette az étkezést. A fiatalember( akit úgy tudjuk Balázsnak hívnak) kikapcsolta a klímát, nehogy megfázzunk. Párnát hozott a kislánynak, hogy felérje az asztalt. Mindezt kérés nélkül. S amiért a leghálásabbak voltunk: érkezett egy utazóbőrönd kockásfülű nyúllal és számos olyan játékkal, színezővel, amivel egy ötéves szépen elfoglalja magát és a szülei végre nyugodtan, "nyavalygás nélkül" tudnak ebédelni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Köszönjük szépen!
Lakatos-Tóth család (Makó)

Ui.: Novemberben jövünk születésnapozni!
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2015.11.01
Jusztin Helga
Ma a családommal ebèdeltem, a Bagolyvárban. Szèp környezetben, tőlthettük el az ebèd időt. Az ètelek kiválóak voltak, a mennyisèg hatalmas. A pincèr fiú barátságos, kedves, illemtudó volt. Mindenkinek, csak ajánlani tudom. Legközelebb is a Bagolyvár èttermet fogjuk választani.
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2015.04.28
Gera Dorina
2015 áprilisában ebédeltünk a családdal a Bagolyvár étteremben. Meg kellett keresnem ezt a vendégkönyvet, hogy beírjam, hogy ilyen jó étteremben még soha nem voltam!!! A hely gyönyörű, nagyon hangulatos és kényelmes. Az étel fantasztikusan finom volt, kiadós, árban megfelelő. A halakban egyetlen szálkát nem találtam! A desszerten a tejszínhab életem legjobb tejszínhabja! Külön szót érdemel a felszolgáló fiatalember, akinek sajnos nem tudom a nevét, de 3 kanalat, 2 poharat és kétféle szívószálat hozott a kisfiamnak, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet. Leste minden kívánságunkat, mindenkire figyelt, ugyanakkor nem volt sem tolakodó, sem mézes-mázos. A tökéletes felszolgáló megtestesítője, akik manapság már alig léteznek! Köszönöm szépen Önöknek ezt a csodálatos ebédet! Amikor hazaértem, és anyukámnak meséltem, csak annyit mondott, hogy "ja, a Bagolyvár, az már 25 évvel ezelőtt is elit hely volt, mikor ott voltam!" :) Kívánok Önöknek még legalább 25 évet ugyanebben a szellemiségben!

Köszönettel: Gera Dorina (Pusztai család)
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2015.04.17
Gera Dorina
2015. áprilisában ebédeltünk a családdal a Bagolyvárban. Meg kellett keresnem ezt a vendégkönyvet, hogy beírjam, hogy ilyen jó étteremben még soha nem voltam!!! A hely gyönyörű, nagyon hangulatos és kényelmes. Az étel fantasztikusan finom volt, kiadós, árban megfelelő. A halakban egyetlen szálkát nem találtam! A desszerten a tejszínhab életem legjobb tejszínhabja! Külön szót érdemel a felszolgáló fiatalember, akinek sajnos nem tudom a nevét, de 3 kanalat, 2 poharat és kétféle szívószálat hozott a kisfiamnak, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet. Leste minden kívánságunkat, mindenkire figyelt, ugyanakkor nem volt sem tolakodó, sem mézes-mázos. A tökéletes felszolgáló megtestesítője, akik manapság már alig léteznek! Köszönöm szépen Önöknek ezt a csodálatos ebédet! Amikor hazaértem, és anyukámnak meséltem, csak annyit mondott, hogy "ja, a Bagolyvár, az már 25 évvel ezelőtt is elit hely volt, mikor ott voltam!" :) Kívánok Önöknek még legalább 25 évet ugyanebben a szellemiségben!

Köszönettel: Gera Dorina (Pusztai család)
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2015.04.10
Gera Dorina
Tegnap étkeztünk a családdal a Bagolyvár étteremben. Én előtte még sosem voltam itt. Bár szegedi lakos vagyok, Hódmezővásárhely egyre inkább a szívem csücske! Most a Bagolyvár is csatlakozott azokhoz a helyekhez, amiket biztosan meglátogatok még itt! Meg kellett keresnem ezt a vendégkönyvet, hogy beírjam, hogy ilyen jó étteremben még soha nem voltam!!! A hely gyönyörű, nagyon hangulatos és kényelmes. Az étel fantasztikusan finom volt, kiadós, árban megfelelő. A halakban egyetlen szálkát nem találtam! A desszerten a tejszínhab életem legjobb tejszínhabja! Külön szót érdemel a felszolgáló fiatalember, akinek sajnos nem tudom a nevét, de 3 kanalat, 2 poharat és kétféle szívószálat hozott a kisfiamnak, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet. Leste minden kívánságunkat, mindenkire figyelt, ugyanakkor nem volt sem tolakodó, sem mézes-mázos. A tökéletes felszolgáló megtestesítője, akik manapság már alig léteznek! Köszönöm szépen Önöknek ezt a csodálatos ebédet! Amikor hazaértem, és anyukámnak meséltem, csak annyit mondott, hogy "ja, a Bagolyvár, az már 25 évvel ezelőtt is elit hely volt, mikor ott voltam!" :) Kívánok Önöknek még legalább 25 évet ugyanebben a szellemiségben!

Köszönettel: Gera Dorina (Pusztai család)
Bagolyvár Étterem
Bagolyvár Étterem • 2015.04.10
Gera Dorina
Tegnap étkeztünk a családdal a Bagolyvár étteremben. Én előtte még nem voltam itt. Azonban muszáj volt megkeresnem ezt a vendégkönyvet, hogy beírjam, hogy ilyen jó étteremben még soha nem voltunk!!! Az étterem nagyon szép, hangulatos, kényelmes. Az étel fantasztikusan finom volt, a mennyiség kiadós, az ár megfelelő. A desszerten a tejszínhab életem legjobb tejszínhabja! Emellett pedig külön szót érdemel a felszolgáló fiatalember, akinek sajnos a nevét nem tudom, de 3 kanalat 2 poharat és kétféle szívószálat is hozott a kisfiam számára, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk neki kiválasztani, és leste minden óhajunkat! Ennek ellenére nem volt sem tolakodó, sem mézes-mázos! A tökéletes felszolgáló megtestesítője! Köszönöm Önöknek ezt a csodálatos napot!

(Gera Dorina - Pusztai család)
Bandula Kisvendéglő
Bandula Kisvendéglő • 2014.12.15
Pallagi Györgyné
Az étteremben a kiszolgálás kitűnő volt, kedvesen, udvariasan láttak vendégül. Ami számomra nagyon színpatikus volt, nem kértem üdítőt és erre a válasz nem szájhúzás, hanem egy udvarias kérdés: Vizet hozhatok. Az ételek is nagyon ízletesek. Ajánlom mindenkinek, aki arra lakik, vagy átutazóban van, álljon meg, nem fog csalódni. 5-ből 5 pontot adok, s ha alkalmam lesz, visszatérek. P. Gy.-né
Fekete Sas Rendezvényház
Fekete Sas Rendezvényház • 2014.11.16
Varga Hédi és Fejes Imre
2014. október 11-én volt a lakodalmunk a Fekete Sas Rendezvényház Báltermében. Mind a szervezéssel, mind az ételek minőségével és a kiszolgálással maximálisan elégedettek voltunk. Profi csapat és gyönyörű helyszín, kiváló minőség! Csak ajánlani tudjuk! Köszönjük, Rita! :)
Bandula Kisvendéglő
Bandula Kisvendéglő • 2014.06.15
Füzesi Tamás
Kedves Bandula Kisvendéglő!

Ezúton is szeretném megköszönni a 2014.06.13.-i péntek esti vacsorát. A felszolgálás kifogástalan volt, hát még maga a vacsora: a pörkölt ízét szavakba igen nehéz lenne önteni. Röviden:ennél finomabb pörköltet még nem igen ettem. A többi ételt (vagyis azok ízét) szintén csak dícsérni tudom. A sültek változatosak, ízletesek, puhák voltak. Mennyiségüket tekintve, 10-es skálámon 10 pontot kaptak. A későbbiekben is igénybe vesszük majd a szinvonalas kiszolgálást.