Bandula Kisvendéglő

Régen a Bandula család szatócs üzlete működött itt. Később a Bandula kocsma illetve Bandula bolt néven ismerték az emberek ezt a helyet. 1996-ban Bónus István alakította át, és évről-évre folyamatosan, mindig a vendégek igényeit figyelembe véve bővítette ezt a kisvárosi környezetben lévő családias kisvendéglőt.
Számos kiterjedt família családtörténetet ír nálunk. A lakodalomtól, a keresztelőtől kezdve minden fontos családi ünnepet, eseményt tartanak nálunk. Elhozzák az idegenbe szakadt rokonokat, barátokat.

Vendégkönyvünkbe írták:

„Tisztelt Tulajdonos Úr!
Örömmel tudatom Önnel, hogy Bandula Mihály bátyám bajsza fölfelé kunkorodik, mert az Égből letekintve látja, hogy ez a vendéglő ma is méltán viseli a Bandula nevet...”
Vásárhely, 2011. Pünkösd hava 29.
Földesi Ferenc
(a Bandula-család régi barátja)

Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt. Ajánlunk bármit bátran,de semmiképpen se tessék szem elöl téveszteni a Köcsöglevest, a hatalmas fokhagymás olajban pácolt „Bécsi szeletet”, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecomb filét, vagy akár a Kishomoki salátát sem. Na és a pizza...