Bagolyvár Étterem

„Mi szem, szájnak ingere” mondhatnánk stílszerűen, ha röviden akarnánk summázni, a 47-es főút mellett ám mégis a belváros szívében, a kőfal ölelésében kialakított étterem-komplexum, a Bagolyvár jellemzőit.
A néhai villa szépségét, majd étteremmé alakítását kihasználva, új tulajdonosai: Bónus István és felesége, az alapos bővítés és korszerűsítés mellett, igyekeztek polgári eleganciával berendezni a létesítményt. Olyan érzése támadhat az oda betérőnek- a ház asszonyának szavaival élve-, mintha a nagymamánkhoz látogatnánk haza.
A vendéglő meghitt, otthonos, barátságos, aminek megvalósítása eltökélt szándéka volt a házaspárnak, amikor következetes gyűjtőmunkájuk eredményeként a legkülönfélébb, úgymond nagyanyáink korabeli bútorokkal, kiegészítőkkel, ereklyékkel díszítették a földszinti és emeleti termeket. Az alsó szint klubjellegű, ahol helyet kapott a bárpult, s ettől elkülönítve, diszkréten adnak teret a vendégeknek az antik ágyvégekkel elválasztott asztalok.
Az emeleten három különterem kínál kellemes étkezési lehetőséget. Közülük egyik nyolc fős, a másik tizenkettő főnek biztosít teljesen szeparált körülményeket. Az emeleti étterem ugyanakkor elsősorban a családi rendezvények, baráti társaságok összejöveteleinek lebonyolításához teremt kedvező feltételeket.
A téliesített kerthelyiség, ”amely látványa egy vár vagy pince hatását kelti” 60-80 fős rendezvényeknek ad helyet.